Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, українською мовою


Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, українською мовою

З днем народження, моя дорога! Хочу привітати тебе з цим чудовим святом і побажати позитивного настрою, радості і справжньої любові. Нехай сьогодні збудуться всі твої мрії і бажання, молодей душею з кожним роком, а твоя краса нехай з кожним новим днем розквітає все яскравіше!

***

Вітаю з днем народження найкрасивішу жінку, королеву землі і неба, саму недосяжну і ярку зірку! Бажаю тобі бути сліпучою, незабутньою, красивою, талановитою, розумною, тріумфальній, чесною, вірною, радісною, щасливою, коханою, самою чарівною, вихованою, ввічливою, благородної, розважливою, спокійної, ніжної, чарівної, активної, артистичною, швидкої, спритною, граціозною, сильною, гнучкою, душевної, життєрадісною - самій, самій, самій на всьому білому світі.

***

Тобі, моя любов, у твій День народження я міг би пообіцяти зірку з неба, але я не вийшов ростом з велетня і тому скромно хочу подарувати тобі сьогодні — головне місце в моїй душі на все життя! Я вірю, що, коли в тебе буде такий цінний подарунок, ти станеш щасливішим, адже тобі важливо завжди посміхатися і сміятися, насолоджуватися життям і не сумувати!

***

Моя улюблена, єдина і найкрасивіша жінка! Я вітаю тебе! Бажаю, щоб ти завжди залишалася такою чарівною і веселою, як сьогодні, щоб життєві негаразди не затьмарювали твої прекрасні очі, а сміх твій частіше лунав у стінах нашого будинку. Щоб улюблена робота доставляла лише радість, а домашні клопоти ладналися легко. Зі святом тебе, рідна!

***

Позитивні емоції у твій День народження просто зашкалюють. Я кожен рік кажу тобі мільйон теплих слів, і кожен раз щиро хочу, щоб це були не просто слова. Знаєш, напевно, одне з найбільш головних побажань полягає в тому, щоб все заплановане збулося, адже немає нічого неприємніше, ніж розчарування. Нехай твоє материнське і жіноче щастя буде нескінченним, а любов такою ж палаючої та щирою. Насолоджуйся своїм життям і сьогоднішнім днем!

***

Для жінок, які святкують день народження, усні привітання особливо важливі і приємні, адже загальновідомо, що представниці слабкої статі небайдужі до красивих визнанням. Ми пропонуємо вам поздоровлення з днем народження жінці в прозі, хороші і небанальні, красиві і жартівливі, скористайтеся нашою добіркою. Необмежена віршованій римою прозовий привітання з днем народження здатне передати всю гамму емоцій, що супроводжують цього чудового свята. Будь-яка жінка оцінить ваше гарне привітання по достоїнству.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю завжди бути красивою і яскравою, мріяти і реалізовувати свої мрії, вміти радіти кожному прожитому дню. Нехай у твоєму домі панує любов і взаєморозуміння, очі світяться від щастя, а посмішка ніколи не сходить з лиця!

***

Ну от він і прийшов, Ваш День народження! А значить, Ви стали на цілих 365 днів мудрішими і красивіше! Що може бути привабливішим в жінці, ніж поєднання краси і розуму? Так нехай же ваша чарівність зводить з розуму всіх чоловіків, а ваш непересічний розум змушує жінок тихо відійти в сторону. Тому що поряд з такою блискучою королевою все меркне. Я вітаю Вас зі святом і бажаю міцного здоров'я, яскравих перемог та удачі! Хай все, що задумано, виповниться з лишком. Нехай мрії не покидають Вас, а живуть в серці подібно легким порхающим метеликам! Нехай завжди в житті Вас супроводжують надія, віра і любов! Безмежного Вам щастя, миру та злагоди в особистому житті, успіхів у справах! Зі святом!

***

Хочу побажати тобі в житті багато радості і світла. У День Народження події завжди наповнені приємними зустрічами та подарунками, посмішками. Я бажаю, щоб такий настрій всередині тебе і навколо тебе обов'язково збереглося на цілий рік.

***

З днем народження! Самі теплі й ніжні вітання в цей особливий день! Побажання добра, щастя і гармонії у всьому. Хай вас супроводжують на життєвому шляху здоров'я, успіх у справах, добробут та родинне благополуччя. Посмішок вам!

***

"На жаль, День Народження тільки раз на рік"... Дорога подруго! Коли хочеться святкового настрою і радості не варто вірити всяким крокодилам! Посміхайся, озброюйся зарядом позитиву і вперед - підкорювати вершини, здійснювати дурості і інші життєві принади! Ти просто не вмієш сидіти на місці, а твоя життєрадісність передається повітряно-крапельним шляхом! Нехай Всесвіт допомагає тобі: красу накаже збільшуватися, здоров'ю - зміцнюватися, а відпочинку - приносити незабутні відчуття і зустрічі! Я хочу, щоб тобі завжди було над чим посміятися, а так само про що розповісти! Нехай безліч подій і швидкоплинних сюрпризів зроблять тебе щасливою, а любов і турбота подарують сердечне тепло. З Днем Народження, сонечко!

***

Сьогодні, в дивний свято Дня народження, дуже хочеться побажати вам завжди бути сильною духом і ніжною душею, відкритою і доброю з близькими! Не сумувати і вірити в те, що щастя завтра посміхнеться вам ще яскравіше, ніж сьогодні! Я також хочу побажати, щоб вас завжди оточували лише гідні чоловіки, і найкращий з них – став чоловіком, вірним другом на все життя!

***

З днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а такого чудового чоловіка, як ти, — приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб в тебе завжди було достатньо: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, привітань, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості... Але, головне, щоб у потрібну хвилину в тебе завжди було б те, що тобі потрібно.

***

Вітаю з святом Народження. Хочу тобі сказати, що твоя щирість притягує людей, твій сміх змушує сміятися оточуючих, а твій гострий розум здатний знайти вихід з найскладніших ситуацій. Коли ти щаслива, хочеться бути такими ж щасливими усіх навколо. Так будь же завжди щаслива! Добивайся, підкорюй нові вершини, люби. Живи так, щоб потім не пошкодувати про одній хвилині свого життя. Нехай всі сюрпризи долі будуть приємними, а найбільшим приводом для переживань стане зламаний ніготь. Нехай доля береже все, що тобі важливо. Здоров'я тобі і рідним! Дружби, міцною як вино! Пристрасної любові і довгою! Зі святом твого Народження – з цим світлим днем, дорога і улюблена іменинниця!

***

Минають роки, змінюються часи, а разом з ними змінюється і мода. Але в будь-які часи у жінок, в першу чергу, цінували їх грацію і красу, променисту посмішку і сяйво їх ясних очей, вміння любити, ніжність і турботу! Ти - справжній ідеал справжньої жінки. Сьогодні, ми вітаємо тебе з днем народження і бажаємо бути завжди щасливою і життєлюбний. І нехай тебе завжди оточують близькі та люблячі тебе люди!

***

День народження – чудовий свято, яскравий і веселий, але з вами – винуватицею торжества — він ще гарнішим і прекрасніше! Я вас вітаю від усієї душі бажаю вам цим Днем народження відкрити новий, запаморочливий виток вашому житті! Я бажаю вам благополуччя і любові, удачі і процвітання! Зберігайте завжди в своєму серці тепло і сміливо виконуйте мрії!

***

Бажаю тобі завжди залишатися на висоті, бути всіма улюбленої, щоб в житті не було турбот, щоб навколо були тільки хороші люди, підтримка була постійною, а проблеми обходили стороною. Ти гідна не тільки багато чого — ти гідна кращого. З днем народження тебе!

***

Сьогодні, в її День народження, ми віддаємо заслужені похвали жінці, яка, присвятивши себе своїй сім'ї, досягла найбільшої перемоги – зробила близьких їй людей по-справжньому щасливими! Піклуватися про свій будинок, все встигати, не сумувати і завжди бути життєрадісною, повною сил і свіжих ідей — для цього треба бути, щонайменше, чарівницею, і я хочу побажати вам по-справжньому чарівною життя!

***

Улюбленою жінці подарувати я готовий вогонь і воду, вітер, хвилі і дорогу. Ти – як повітря для мене, ти – крепчайшая стіна, за якою я відчуваю себе в безпеці. Моя рідна, нехай всі твої проблеми перетворяться в дим, полетівши до неба. Нехай твої друзі завжди будуть готові допомогти і підтримати тебе так, як ти ділишся з ними останнім шматком хліба. Нехай кожен новий день дарує тобі відчуття свята! З ювілеєм!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю кожен день прокидатися з відчуттям щастя і в найкращому настрої. Нехай здоров'я і гроші за замовчуванням тільки множаться, а мрії і бажання виконуються як можна частіше, дозволяючи радіти новим перемогам і завжди посміхатися.

***

Сьогодні святкує День свого Народження краща з кращих – моя дружина. Вона та жінка, яка зуміла довести всім, що здатна бути коханою і люблячою дружиною, турботливою матір'ю. Рідна, для тебе сьогодні всі слова і компліменти, для тебе сьогодні все! Я тебе дуже сильно люблю!

***

Завжди говорять тости і п'ють за все чисте, світле. Я пропоную випити за чорне! Нехай у нашій іменинниці буде чоловік ходити в чорному костюмі з чорним дипломатом, нехай вона їздить на чорному Мерседесі відпочивати до Чорного моря! Нехай п'є чорну каву і їсть чорну ікру...

***

З днем народження! Хочу побажати, щоб життя була сповнена приємними подіями, блискучими ідеями і справжніми перемогами! Нехай твоя душа світиться від позитиву і гарного настрою! А у важкі миті твого життя завжди поруч будуть друзі і близькі тобі люди! Звичайно ж здоров'я і довгих років життя. Радості і сміху, поваги друзів та любов рідних! Зі святом, з днем народження!

***

З Днем Народження колега! Вона — гордість керівництва і улюблениця колективу. Вона — чудова людина, чуйний співрозмовник і просто дивовижна жінка. У неї сьогодні День Народження! Сьогодні Вона приймає поздоровлення і подарунки, компліменти і симпатії. Ми, як колектив, не може не відзначити таку знаменну подію — День Народження колеги. З святом — дорога наша товаришка по службі. Будьте ще прекраснішою, ще усміхненим і привабливішим. Радуйте всіх нас своєю присутністю і оптимізмом. Ми щасливі, що працюємо поруч! Всього самого найкращого!

***

Чудова, мила і прекрасна, нехай цей день народження залишить радісний слід спогадів у твоєму житті, нехай цей рік подарує можливість бути неймовірно щасливою і у всьому процвітаючої, нехай кохання у твоєму серці стане ще більше, нехай ніколи не постукає у ваші двері смуток смуток.

***

Кажуть, є на світі жінки, гармонійно наділені всіма гідності – прекрасні особою так само, як прекрасні душею, розумні і великодушні, розважливі і доброзичливі, вони готові дарувати своє тепло і любов без залишку своєї сім'ї. Сьогодні я можу сказати – я знаю таку жінку і в цю хвилину вітаю її з Днем народження! Нехай твоє життя складається краще, ніж у казці, хай завжди поруч будуть рідні, а в будинку не перекладається тепло і достаток!

***

Неповторна іменинниця, нехай чари цього приголомшливого дня триватиме для тебе чарівно райдужної вічністю! Нехай платинові краплі Чумацького Шляху проллють на тебе безмежне благополуччя і сонячне процвітання!

***

Від усієї душі сьогодні вітаємо найгарнішу, найбажанішу, саму добру жінку на світі. Ваша краса підкорює, ваш розум захоплює, ваша чарівність і елегантність гідні наслідування, а сила духу гідна поваги. У ваш день Народження бажаємо вам завжди поєднувати в собі крихкість і велику силу, доброту і твердість характеру, витонченість і вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації, беззахисність і жіночу хитрість. Бажаємо вам неймовірного, казкового жіночого щастя, любити всім серцем і бути коханою і нехай у вашому житті будуть лише вірні друзі і подруги, які будуть підтримувати вас у будь-якій ситуації.

***

День Народження — свято і саме в цей чудовий день людина відзначає появу на світ. В такий день заведено святкувати, приймати поздоровлення. Так склалося, що нам довелося працювати з такою чудовою жінкою, як ви. І ми з честю хочемо привітати жінку-колегу з «Днем Варення». Завжди улюблена в колективі, успішною на роботі і приємна в спілкуванні. Найтепліші побажання щастя, любові, прекрасного настрою, добробуту і, звичайно ж, світлих трудових буднів.

***

Джерело: wishguru.co.ua

Коментарі