Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинку, хлопчика своїми словами, в прозі, українською мовою

Вітаю, крихітка, тобі сьогодні цілих 5. Ти самостійно крокуєш і граєш, дивишся цікаві мультфільми і читаєш добрі казки. Бажаю тобі веселого проведення часу в колі рідних людей та щирих друзів, активних ігор і забав, цікавих ігор і пригод, смачних цукерок та улюбленою каші на обід.

***

Вітаю сонечко, тобі сьогодні 8 років. Від душі хочу побажати, щоб в житті у тебе було багато радісних подій і щасливих звершень, виконаних бажань і райдужних мрій, веселих друзів і осягнутого успіхів, щирої радості та чудового настрою.

***

Я вітаю тебе з 9-им днем народження, милий дитина. Нехай у тебе виходить все добре і спокійно, нехай з кожним днем для тебе відкриваються нові простори знань і відкриттів, нехай не дають тобі нудьгувати твої веселі і вірні друзі, нехай завжди цікавою і веселою буде твоє життя.

***

Наш милий хлопчик. Ти знаходишся у такому віці, коли день народження є самим довгоочікуваним, воістину особливим святом. Цього дня чекаєш з таким нетерпінням і вірою, ніби має статися справжнє диво. Його чекаєш нетерпляче, з надзвичайною радістю, і кожна хвилина до цього моменту тягнеться довго-довго.... І ось, нарешті, цей день настав для тебе. Так нехай він подарує справжнє свято, позитивних емоцій від якого вистачить на цілий рік.

***

Сьогодні став на рік дорослішими. Це важлива подія в твоєму житті. Попереду тебе чекає багато нових цікавих зустрічей, подій, незабутніх моментів. Ти тільки починаєш свій шлях по великій життєвій дорозі. Головне не збитися з шляху, тримати курс тільки на позитив. Бажаю тобі, щоб все завжди збувалося і виходило. Нехай життя складеться тільки з яскравих і позитивних моментів в оточенні близьких, рідних тобі людей. Сьогодні ти отримаєш море класних подарунків, про які давно мрієш. Прекрасний торт прикрасять свічки, коли ти їх будеш задувати, загадати найзаповітніше бажання і незабаром воно обов'язково збудеться. Любимо тебе дуже, завжди будемо поруч, підтримаємо, допоможемо, розділимо навпіл з тобою радість всіх твоїх перемог.

***

Нехай день народження подарує багато щастя і любові чарівний танок. 3 роки як ти радуєш нас і кожен день дивуєш. Будь завжди щасливіше всіх, сміх твій дзвінкий гріє душу. Нехай здійсняться бажання, і сни дарують лише чарівні казки. Шолом тобі від душі привітання, не квапся дорослішати і радуй маму. Будь веселим і слухняним, доброті вчися завжди. Принось всім тільки радість, і рости на радість всім. Щоб тобою пишався тато, мама щоб завжди захоплювалася, ну а бабусі з дідусями нехай завжди радують чудовими подарунками! Бажаю в житті більше перспектив, доріг вдалих і чудових пригод. Топай впевнено стежками свого життя, тримаючи маму і тата за руку. Зустрічай з захопленням цей світ, нехай доля буде прихильною. Бажаю вирости справжнім чоловіком, бути татові надією і мамі надійною опорою і захистом.

***

Сьогодні ти ще на один рік стаєш дорослішим. Це, особливе, неймовірне і дуже важлива подія в твоєму житті, і з цим я хочу тебе привітати. Тебе чекає багато чудес, нових відкриттів і яскравих днів. Ти тільки починаєш своє масштабне плавання в країну невідомого і таємничого. Не заблудись в ній! Я бажаю тобі, щоб у тебе завжди все виходило і щоб твоя мандрівка подарувало тобі багато дивного і хорошого.

***

Вітаю з 3-річчям, чудовий дитина. В твої прекрасних 3 роки від усієї душі бажаю тобі, щоб зубки від цукерок не хворіли, щоб в голові завжди було багато чудових і веселих ідей, щоб твій кожен день дарував тобі забавні ігри та захоплюючі заняття, щоб життя твоя завжди була щасливою, а дитинство — безтурботним.

***

Вітаю з 7-річчям золотого дитини. Нехай твоє життя буде цікавим, райдужній, веселою, захоплюючою і щасливою. Бажаю благополучній навчання, цікавих ігор з друзями, море пригод і захоплюючих історій, хорошого здоров'я і спортивної сили.

***

Сьогодні найкращий карапуз відзначає свій другий день народження. Нехай всі ангели йому надішлють зараз своє благословення. Нехай мама з татом постійно балують, а бабусі люблять ще сильніше. Нехай завзятий сміх малюка звучить все голосніше і голосніше. Нехай ні разу за весь рік не буде чутно плач, всі біди нехай йдуть геть з очей, а щастя оселиться в домі назавжди.

***

Ось і ще один День Народження, ти вже зовсім дорослий і серйозний

***

Наша улюблена принцеса! Сьогодні ти стала на рік дорослішими і стільки важливих подій сталося з тобою за цей час. Прощання з дитячим садком і знайомство зі школою ознаменували твій сьомий день народження. Ми бажаємо тобі, щоб життя приносило тобі не тільки величезну радість, але і дуже приємні сюрпризи, щоб ти легко долала будь-які шкільні випробування і швидко набула відданих і надійних друзів. Нехай світ буде для тебе прекрасною казкою, де будуть панувати тільки добро і любов.

***

Дорогий синку, з кожним роком у нас з татом все більше приводів пишатися тобою. Ти стаєш розумнішим, сильнішим і більш розсудливий. У тебе з'являються серйозні цілі, яких ти досягаєш. Ти багато чому навчився, і нам дуже приємно бачити, що у тебе багато чого виходить. Бажаємо тобі вибрати своє покликання і стати кращим у своїй справі. Ми приймемо будь-твій вибір і будемо підтримувати тебе у всьому.

***

Бажаю тобі, мій дорогий, щоб було все просто чудово, щоб ти добре вчився в школі і любив життя. Бажаю, щоб в день твого народження, мій маленький принц, ти літав у мріях на далекі планети і знаходив там багато відданих друзів. Бажаю своєму хлопчику, щоб все в цьому світі було тільки для тебе.

***

Мила наша красуня! Ти — немов ніжний бутон. Бажаємо тобі рости і з кожним днем ставати все миліше і красивіше, перетворюючись в прекрасну троянду. Хай буде життя твоє схоже на добру казку. Нехай твої наряди будуть найкрасивішими, ласощі — найсмачнішими, ігри — найцікавішими, навчання здається легкою, друзі — найкращими. Рости стрункою, приємною, здоровою, розумною і успішною. З днем народження, лапочка!

***

Ти сьогодні став на поріг дорослого життя, за спиною залишилося безтурботне дитинство. Але це не різка межа або сильний поворот. Бажаємо ми пізнати в твої 15 відповідальності, чесності, добра. Від усього серця вітаємо і бажаємо також підліткової витівки і сміху, шалі, грай, але і намагайся все робити правильно, не засмучуючи всіх. Нехай ці роки будуть наповнюватися тільки хорошими спогадами, нехай кожен день подарує пригоди. Цінуй кожну мить цих років. Адже вони схожі з весеннею капежом. Ти як квітка під сонцем рости вгору, батьки нехай тебе оберігають. Бережи турботу, доброту цінуй, адже цей світ не поспішає всім відразу відкриватися. Нехай у всьому тобі відкриється фортуна, допомагає долати труднощі, вчися бути сильним і хоробрим хлопчиком. Нехай життя буде яскравою, цікавою та успішною, з блискучим успіхом і міцним здоров'ям!

***

Кожна людина на цій планеті повинен намагатися робити все можливе для того, щоб справлятися зі своїми проблемами, і робити наше життя хоч трохи краще. І так, що зробити це зовсім непросто, треба прилаштовувати для цього максимум зусиль, і тоді все обов'язково зміниться в кращу сторону. І зараз тобі моя донечка виповнюється 11 років. Цей вік ще такий малий, що ти просто можеш не розуміти до самого кінця все те, що потрібно робити. Але в будь-якому випадку я хочу сказати тобі, що ти завжди повинна залишатися ось такою ж красивою і чудовою дівчинкою в житті. Але, найголовніше – це щоб у тебе була ось така красива душа. І тоді люди до тебе будуть тягнутися. А зараз хай щастя ніколи не буде від тебе відходити. Пам'ятай про те, що я завжди буду рада тобі прийти на допомогу, і допомогти тобі в тому, в чому ти будеш потребувати.

***

Сьогодні наша принцеса по-особливому красива. Видно, що батьки відповідально підійшли до питання вибору одягу для святкування свого першого свята. Малятко наша, я хочу привітати тебе з твоїм першим Днем Народження. Рівно рік тому ми всі відзначали твоє народження, вітали твоїх батьків, які ще не могли повірити в те, що стали батьками. Сьогодні вони просто не могул надивитися на тебе, не можуть натішитися з того, що у них така прекрасна донька. Я бажаю тобі здоров'я, наша маленька. Важливіше цього немає нічого, тому просто рости здоровою дівчинкою, у якої ніколи і нічого не буде хворіти. Нехай всі ці віруси тримаються від тебе подалі. Сьогодні ти отримаєш багато привітань і подарунків. Звичайно, більше уваги ти будеш приділяти саме подарункам, але і побажання повинні залишитися в твоїй пам'яті. Не знаю, як це буде, але точно ти повинна що-небудь запам'ятати.

***

Життя буває яскравою лише у тієї людини, яка справді намагається з усіх сил зробити все можливе для того, щоб все так і вийшло. І в цей самий момент у моїй дорогій діточки святкується день свого народження. Це свято було для тебе коханим з самого дитинства. Мені пам'ятати те, що ти завжди так йому дуже раділа. І зараз мені дійсно так радісно дивитися на те, що моя люба дівчинка так швидко виросла. З-за цього мені навіть не віриться, що все так і вийшло. Але, в будь-якому випадку змінити нічого, ми все одно не зможемо. І тому залишається тільки радіти з того, що зараз відбувається. І наостанок залишається сказати тобі про те, що ти завжди повинна бути тією людиною, яка буде надійним і добрим. Щоб з тобою не відбувалося, завжди намагайся чинити правильно і добре. Адже тільки таким чином можна буде досягти успіху.

***

Вітаю з 11-річчям доброго і милого дитини. Бажаю тобі успіхів у навчанні і вірних знань, різноманітних захоплень та інтересів життя, чудових друзів і веселих витівок, відмінного настрою і неймовірних пригод.

***

Як же ми жили вісім років тому без такого доброго, гарного і пустотливого хлопчика, як ти! Нам було страшенно нудно. Але сьогодні, дороге сонце, ми хочемо тебе привітати з днем народження. Ми бажаємо тобі багато - багато хороших друзів, щоб завжди було кому допомогти тобі і виручити; бажаємо тобі добре вчитися в школі, щоб, коли виростеш, зміг купити собі великий джип чи іншу машину, а, може бути ракету, і подорожувати на ній по різних країнах і континентах. Адже для цього потрібно багато чого знати і вміти. Бажаємо стати справжнім чоловіком, щоб захищати від злих і недобрих людей. Бажаємо величезного успіху і щастя, ніколи не сумуй, завжди знай, що батьки тобі готові допомогти в будь-яку хвилину. З днем народження!

***

З днем народження, грайлива дівчинка, вітаю тебе і бажаю, щоб кожен день світило сонечко, ти радісно прокидалася, веселилась і зі світлою посмішкою бігла до цікавих сюрпризів. Бажаю тобі життєвої енергії, радісних і яскравих вражень.

***

3 роки - це чудовий вік! Як би я сама хотіла повернутися в дитинство, але час не повернеш назад, тому я буду радіти за тебе, мій синку. Насолоджуйся життям, грай, дивуйся, посміхайся, дізнавайся щось нове і цікаве. Нехай у тебе буде багато чудових і вірних друзів. Як можна довше залишайся таким же безпосереднім, відкритим хлопчиком і тоді твоя подальша доля обов'язково складеться чудово. З днем народження Зайчик.

***

Синку, я дуже тебе люблю і пишаюся тим, що ти ростеш доброю, красивою, розумною хлопчиком. Бажаю тобі гарних оцінок, чудових і надійних друзів, успіхів у спорті і твоїх захопленнях.

***

Вітаю вашого малюка з днем його народження! Рік - маленька, але особлива дата для дитини. Нехай росте міцним і щасливим. Нехай та любов і ніжність, яку він отримує від вас, повернеться вам сторицею. Доброї і яскравою дороги вашій імениннику!

***

Шість років тому в нашій родині з'явилася маленька принцеса. Досі я кожен день дякую богу, за те, що саме я її батько. Я прошу для тебе, моя рідна, тільки щасливу долю, яка буде наповнена світлом і радістю, мені так хочеться вберегти тебе від неприємностей і жодних кривд і прикростей. Я знаю, що ти виростеш найчудовішою, доброю і розумною дівчиною в світі. Нехай поруч з тобою будуть люди, що зможуть оцінити всі твої достоїнства, обов'язково добре вчися, мій квіточку, і тоді ти зможеш здійснити всі свої найзаповітніші мрії і плани. Я постараюся зробити все, щоб твої оченята як можна частіше посміхалися, були наповнені добром і світлом. Я бажаю, щоб поруч з тобою завжди крокувало здоров'я і удача обов'язково, з днем народження, сонечко.

***

Донечка, коли ти народилася, то мені здалося, що моє життя відразу ж наповнилася яскравими фарбами. І навіть зараз я прокидаюся і розумію, що у мене є чудова донька, з якою ніколи не буває нудно. Ми з тобою вміємо так класно проводити разом час, що більше ніхто не потрібен. Але часом треба і тата з собою брати, щоб він не ображався. Доню моя, я хочу побажати тобі в твій День Народження всього того, про що ти мрієш. Зараз ми не будемо говорити про собачок і кішок, про яких ти постійно мрієш. Але я обіцяю, що подумаю над цим питанням. Я дуже хочу, щоб ти у мене була найщасливіша, щоб ти ніколи не сумувала, не переживала і не плакала. Тобі дозволено плакати тільки через радісних моментів. А я навіть не сумніваюся, що таких миттєвостей у твоєму житті буде багато. Щасливого тобі свята, донечка.

***

Вітаємо! Тобі сьогодні виповнюється 12 років, і хочемо тобі сказати, що все найкраще тебе чекає попереду! Твоє життя тільки починається, попереду безліч цікавих подій, мандрівок, захоплень, познаваний! Ти – щасливчик! Користуйся моментом, лови удачу в самому початку життя, міцно тримай її і не відпускай! Нехай життя буде щедрою на подарунки і сприятливі новини, хай доля балує тебе приємними сюрпризами! Бажаємо тобі не поспішати розлучатися з дитинством, залишайся в душі дитиною і дозволяй собі мріяти! Бажаємо тобі продовжувати вірити в чудеса і ніколи не залишати надію! Бажаємо тобі вчитися на «відмінно», стати опорою для батьків, бути підтримкою для слабких товаришів! Будь зразковим прикладом для своїх однокласників, а сам бери приклад з батьків та викладачів! Бажаємо тобі легко домогтися успіхів у своєму житті! З Днем Народження!

***

У 13 років ти вже цілком самостійний, відповідальний за свої вчинки людей. Ти знаєш часом навіть більше, ніж батьки, і можеш аргументувати свою точку зору. Так нехай же всі твої судження виявляються вірними, друзі надійними, а за власні дії тобі не доводиться червоніти.

***

Тобі сьогодні виповнилося рівно п'ять років. Це такий цікавий і запам'ятовується вік, коли з'являється велике коло кращих друзів, своя компанія і загальні інтереси. Бажаємо тобі радувати маму і тата своїм відмінним здоров'ям, допитливістю, апетитом, гарним настроєм і завзятим сміхом.

***

Джерело: superwords.co.ua

Коментарі