Прикольні привітання з днем народження до сліз

Бажаю крутитися як білка, бути легкою як метелик, мати дев'ять життів як кішка, а друзів як мурах у мурашнику і кожен день слухати трелі коханого.

***

Живи, кайф, лови на собі захоплені погляди. Чи не ранку краси і викликай запаморочення своїм образом і подачею. Відзначай день народження, п'яніти від щастя і перспектив!

***

З днюхой тебя, дорогий товаришу! Бажаю тобі день простояти, ніч протриматися і не перетворитися в Чебурашку, скільки б народу тебе за вуха ні хеппібёзділо!

***

Вітаю тебе моя «стара ключка»! Бажаю веселощів нестримного, любові безмежної і здоров'я кінського.

***

Бажаю в твій день народження побільше таких проблем: як витратити мільйон, на якому морі грітися взимку, який кабріолет вибрати - червоний або білий. Адже без труднощів так нецікаво жити. Вітаю!

***

Кажуть, що щастя належить безстрашним! Так ось я бажаю тобі стільки цього безстрашності, щоб щастя вистачило для всієї родини на довгі, довгі роки! З Днем народження!!!

***

Вітаю з Днем Р! Бажаю, щоб темпи зростання твого доходу росли швидше ніж інфляція!

***

Бажаю, щоб твоє життя була брудною і темної ... Щоб грошей як грязі, а від щастя в очах потемніло!

***

Вітаю! Це ми - твої друзі-випробувачі. Відчуваємо потребу випити за твій День Народження!

***

Існує думка, що під час народження людини, на небі з'являється нова зірка. Нехай її світло осяває твій життєвий шлях променями любові, людяності і доброти! З Днем народження!

***

В цей день ти народився. Зі святом тебе! Нехай твоє ліжко ніколи не буде самотньою, порожній і холодної. Шлях разом з тобою не сплять сусіди, а друзі за очі називають секс-терористом і заздрять.

***

Я хочу побажати тобі в твій день народження, щоб тебе на життєвому шляху супроводжували тварин: норка на твоїх красивих плечах, «Ягуар» в гаражі, жеребець в ліжку і осел, який би за все це платив!

***

Ви прекрасні, як і багато років тому і, як завжди, сповнені гідності. Ви з тих жінок, хто не зафарбовує з'явилася сивину, а підкреслює нею свою пишність. З днем ​​народження, леді.

***

Живи, балдей, народжуй дітей, і в житті буде все про кей. Люби квіти, люби їх дух, люби чоловіків, хлопців, але не відразу двох! З Днем народження!

***

Бажаю жахів, прикрощів, хвороб, сварок, чвар, переживань, бід, горя, втрат, розставань, бідності, поганої роботи, жахливої ​​погоди, смутку. І все це ніколи тобі не знати!

***

Бажаю, щоб у твоєму домі завжди стіл ломився від продовольства, а ліжко - від задоволення.

***

В день рожденья нехай фея подарує гарний кабріолет, принц нове плаття і туфельки, а подруги вийдуть заздрістю через твоєї молодості і краси!

***

Бажаю, щоб зморшки боялися селитися на твоєму обличчі, щоб суглоби не скрипіли, кістки не хрустіли, а зуби були міцними, немов граніт. Нехай старість не поспішає до тебе в гості. Зі святом!

***

Бажаю щоб ти була як цукерка: зовні - красива, а всередині - солодка, вся в «шоколаді» і з «родзинкою». І щоб знайшла ласуна, який не зможе від тебе відмовитися.

***

Бажаємо тобі непохитного здоров'я, сто років життя, акцій пачку, нову тачку, Удачки, дачку і грошей в прідачку !.

***

У безмежному океані життя є острова любові, щастя, радості, благополуччя. Бажаю тобі відкрити архіпелаг і не кидатися в пошуках то одного,то іншого!

***

Ще не почав сипатися пісок, подруга, відривайся в свій день народження по повній, щоб у старості було чим похвалитися онукам.

***

Бажаю з роками ставати в ліжку гаряче, щоб ночами не давати спати сусідам, щоб намокали простирадла і подушки від пристрасті. Нехай поцілунки будуть все нижче, а любов вище. Вітаю!

***

Бажаю тобі, щоб день народження був запальним і веселим! В житті нехай буде штиль, а якщо і налетить буря, то тільки любовна! Яхта твоєї долі нехай сміливо йде на всіх вітрилах назустріч щастю.

***

Нехай життя здасться казковим сном, який не закінчується, а тільки знаходить нові фарби! Не гай в ньому себе, а будь яскравіше і постійно рухайся вперед!

***

З Днем народження! Бажаю Тобі невеликих змін в анатомії. Нехай у Тебе від щастя виростуть крила !!!

***

Погодься, що гроші - сміття! Бажаю Тобі стати власником сміттєзвалища!

***

Встиг! Я встиг!!! Вітаю з днем ​​варення і бажаю, щоб все у тебе було обалденно, ну в крайньому випадку кльово ... Гей, чи не спати! Ну і що, що 12 години ночі? Зате я тебе першим привітав!

***

Бажаю тобі в день народження всього і побільше: гору діамантів, вируючу річку любові, ціле море насолоди, квітучу долину щастя, а дітей - футбольну команду.

***

З Днем народження! Нехай у тебе буде все і побільше, а ти вже сама отсортіруешь, що собі залишити, а що друзям подарувати :) Ура !!

***

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров'я, шаленого кохання, надійних і вірних друзів, таких, як я, і залишатися таким же чудовим чоловічком!

***

Думаєш, що не вистачить їжі на всіх? Спокійно! Ми йдемо не є, а пити. І вітати тебе з днем ​​народження!

***

Вітаємо іменинницю з днем ​​народження! Бажаємо ситих гостей, веселих новин, щедрих чоловіків і високих каблуків. Яскравої помади, легкого погляду, шелесту зелених купюр і сукні від кутюр!

***

Бажаю вам 12 місяців без хвороби, 53 тижні всього хорошого, 365 днів щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 315360000 секунд приємних моментів.

***

Найславетніших досягнень, і в будь-яких справах удач! Чудових рішень, захоплюючих завдань!

***

У день народження я бажаю тобі яскравих емоцій, незабутніх зустрічей і польоту душі, адже життя вимірюється не кількістю вдихів, а моментами, коли перехоплює подих!

***

Це повідомлення надіслано мною на абсолютно випадковий номер. Якщо його послати на 365 випадкових номерів, то напевно попадеться людина, у якого сьогодні день народження. Вітаю!

***

Доларів, козирів і потрібних людей! Красот, красунь і барвистих днів! Приходити першим, йти останнім, середнім не бути ніколи! І вміти дивуватися, вміти посміятися завжди!

***

Бажаю, щоб твої м'які вушка завжди чули лише приємні слова, твої пухнасті лапки тримали найдорогоцінніші подарунки, а твій завзятий хвостик був завжди пістолетом. З Днем Народження, зайчик!

***

Бажаю тобі, щоб роки, пролітаючи і просвістивая повз, забирали погане і приносили гарний!

***

Один чарівник виконав моє бажання - тепер тобі будуть зустрічатися тільки хороші люди на життєвому шляху, зірки стануть посміхатися з неба, а неприємності обійдуть стороною! З Днем народження!

***

Бажаю тобі пухнастості - для друзів! Колючості - для недоброзичливців! Яскравості - в кожному дні життя. Легкості - в кожному кроці! І вміння жартувати де і коли завгодно!

***

Нехай вся дорога твоєму житті буде усипана камінням удачі, які перегороджують шлях до смутку, образ, проблем і смутку.

***

Happy birthday! Нехай твоя невгамовна натура продовжує шукати пригоди на свою п'яту точку і дарує море позитивних вражень та емоцій!

***

Бажаю тобі бути матеріально забезпеченим і не бути матеріально стурбованим!

***

З Днем народження друг! З усіх мистецтв, для нас найважливішим є ПИВО! Приходь частіше в наш "гурток мистецтвознавства"!

***

Ти сіяєш для мене, як сонце. Твої очі мерехтять, як зірки. Ти тягнеш мене ближче, як місяць керує океанськими припливів. З Днем народження.

***

Зморшки на обличчі нехай з'являються у недуг, склероз нехай буде у ворогів, а у тебе лише грошенята в кишені і здоров'я богатирське. Вітаю!

***

Я хочу побажати тобі в наступні роки твого життя пізнати всі тонкощі і збочення гріха, але тільки в думках. Але при цьому бажаю, щоб твоїм улюбленим напоєм залишався кефір сімейного життя.

***

Кожен день тобі на благо, на твої рахунки років, примножуючи відсотки щастя, без кредитів в рахунок квітів, падаючих зірок бажань, нових доленосних днів, вірних дружбу і удачі люблячих тебе друзів.

***

Загалом, нехай в твоєму життєвому коктейлі все буде по твоєму смаку і в потрібних ТОБІ пропорціях!

***

Коли лелека приніс тебе твоїм батькам - вони довго сміялися і спочатку хотіли узяти лелеку. Але тепер-то всі задоволені! З Днем народження!

***

Бажаю, щоб ти був завжди молодий і красивий, щоб був злегка ласун та йолоп, що був і плейбой, і хлопець свій, і як завжди, щедрий і широкий душею.

***

З Днем народження вітаю! І від усієї душі бажаю щастя безмежного, здоров'я пристойного, любові пристрасної, ну і інтиму безпечного!

***

З Днем народження вітаю І - ЛОСЯ ТОБІ бажаю! Щоб хотілося і спав, щоб щастя не кінчається, про хороше, щоб мріяти, і любіЛОСЬ = просто ВСЕ ЩОБ ПОСБИВАЛОСЬ !!!

***

Бажаю тобі ніколи не вчити свиню співати, слона - танцювати, а осла - грати на скрипці! Нехай в твоєму житті взагалі буде поменше тварин і побільше людей!

***

Я дуже хвилююся, вітаючи тебе. Трясуться коліна, гублюся в клавіатурі, тому буду лаконічним: будь наполегливою в досягнення бажань.

***

Кажуть, найкращий подарунок - це подарунок, зроблений своїми руками. У мене є для тебе один ексклюзивчик. І в честь твого дня народження тримай мої обнімашкі, таких точно ні в кого більше не буде!

***

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана тобою мрія збувалася. Нехай запас бажань буде нескінченним, але кожне з них заповідним. З Днем народження.

***

У день народження бажаю тобі опинитися в прекрасному весняному саду бажань! Відшукай в ньому яскрава квітка самого заповітного бажання, і нехай він прикрасить твоє волосся!

***

Вітаю з днем ​​народження! Ось тобі і! Напевно, до тебе вже йдуть з військкомату ... Можеш сховатися у мене - швидше біжи до мене!

***

У свято народження бажаю ясності думок і легкості почуттів. Більше безпечності та веселощів, яскравих відчуттів і душевної бадьорості. Нехай життєва енергія вирує в крові кожну секунду.

***

У день народження побажаю придбати лопату, щоб гребти добро, здоров'я, щастя, які на тебе обов'язково впадуть!

***

Як добре, коли у одного день народження! Коли можна зібратися і гульнути. Як добре, коли ось так з приводу, можна когось за вуха відтягнути!

***

З Днем народження дорогий! Прийми мої щирі вітання! Ніколи не відкладай на завтра ту, яку можеш вже сьогодні і зараз!

***

Нехай в житті все проходить повз, крім здоров'я, грошей та інтиму! З Днем народження!

***

Бажаю, щоб у тебе завжди були друзі, готові підтримати тебе морально і аморально!

***

Вітаю з днем ​​народження і побажаю тобі не мати по життю ворогів і рогів, а мати великий успіх і мрії без перешкод. Твори і витворяти, люби і надихайте, співай, танцюй і кайф кожен день!

***

Нехай тобі на шляху завжди зустрічаються люди, з вини яких ти будеш лити сльози. Але ці сльози будуть від невимовної радості.

***

Я довго ламав голову над подарунком для тебе, і вирішив зробити безцінний сюрприз - улибательную смс. Коли ти дочитаєш її до кінця, ти посміхнешся, і планета посміхнеться разом з тобою.

***

Йоу, чувак! Сьогодні твій адже день народження. Тебе поспішають привітати кореша, поспішають підвищити твій настрій: хочеш шампусік, віскі, колу, джин? А, все одно, сьогодні пити ти будеш не один!

***

У День народження бажаю перевести в готівку капітал, але зовсім не грошима, а поцілунками, зізнаннями і казковими хвилинами. Але залишився нехай повернеться купюрами.

***

Дорога. Хочу привітати тебе з цим чудовим днем, Днем твого народження. Бажаю тобі всього самого хорошого. Нехай в житті твоєї завжди будуть тільки радісні дні. Тобі зі мною так пощастило, вітаю!

***

Бажаю мільйон монет, півцарства і єдинорога на додачу! І щоб прийшло бажане безоплатно, без виконання доручень хитромудрого царя, а просто по праву вимоги.

***

З Днем народження! Нехай з шиком тобі живеться, з ентузіазмом співається, з відповіддю кохається, з вірністю дружити і точно виповнюється про що мріється!

***

З Днем народження сонечко! Нехай твої яскраві промені зігрівають серця найдостойніших принців і спалюють в прах всіх ненависних ворогів! Світи, грей і пали!

***

З Днем народження тебе! Нехай тебе чекає обвал з купюр, шторм удачі і ураган любові!

***

Вітаємо тебе, дружбана свого. Ми бажаємо тобі, ми бажаємо всього. Не хворіти і не охати, бути завжди молодцем. Тримаєш, френд, ти нам потрібен, таким шибеником!

***

Якщо Вас сьогодні вітають і бажають довгих років, значить, у Вас день народження, а якщо Ви ще при цьому і наливаєте, значить це не просто день народження, а класний день народження, Вітаємо.

***

Нехай день народження прогримить салютами яскравих емоцій, феєрверками урочистих промов. Нехай впевненість і рішучість ведуть найкоротшими дорогами до найсміливішим мріям!

***

Бажаю тобі ніколи не сумувати і не сумувати! Нехай життя буде сповнене посмішками, радістю і сміхом! І нехай все складається лише найсприятливішим чином, і так, як краще для тебе!

***

Приветик, пупсик! Хочу тебе привітати. Ти самий класний і бажаний для мене. Хочу щоб ти завжди зі мною був поруч. Бажаю, щоб тобі через мене заздрили всі твої друзі.

***

Праведне життя починаєш вести тоді, коли на грішну вже не залишається ні сил, ні грошей.

***

Нехай життя нагадує казку, де милі Феї будуть виконувати бажання, а неприємні Кощій і Змій Горинич зазнають поразки!

***

Чому день народження тільки раз на рік? Тому що весь рік треба готується, щоб привітати тебе на повну котушку. Вітаю!

***

УСПІХІВ! У цьому коротенькому слові кожна буква щось шепоче. Чуєш? «У» - успіху, «Д» - добра, «А» - активності, «Ч» - чуттєвості, «І» - достатку. А я лише додам - ​​з Днем народження!

***

У самий чудовий день - найчудовіші побажання: щастя, ніжності, виконаних бажань, і завжди чудового настрою!

Джерело: http://vitannya.com/krasivi-shhiroserdechni-vitannya-svoyimi-slovami-z-dnem-narodzhennya/

Коментарі