Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці в прозі, українською мовою

Чудова колега, від душі вітаю тебе з днем народження і бажаю справжнього жіночого щастя в житті, світлих перспектив і вірного успіху в діяльності, великої удачі і неймовірного везіння на твоєму шляху. Будь завжди чарівна і прекрасна!

***

Хай ніякі біди і лишенья не змусять тебе сумувати. Нехай все в житті добре і обов'язково прийде успіх. бажаю тобі радості, тепла, уваги і любові. Нехай робота приносить тобі тільки радість і задоволення. нехай кожна нова справа закінчується успіхом. З днем народження, колега!

***

З днем народження, моя мила колега. Від усієї душі бажаю завжди бути на висоті, швидко і легко справлятися з робочими справами і домашніми клопотами і, звичайно ж, кожен день дарувати нашому колективу і всьому світові свою добру чарівну посмішку. Удачі, везіння, любові та великого щастя в житті.

***

З Днем народження, дорогий колего! Нехай твій професіоналізм, який давно став еталоном для нашого колективу, буде джерелом стабільного фінансового благополуччя. А за душевність, життєлюбність, відкритість і доброту доля винагородить тебе міцним здоров'ям, любов'ю і щастям.

***

Ви – окраса нашого всього колективу. Адже Ви єдина жінка серед чоловіків. Ми любимо Вас, як жінку, поважаємо і цінуємо, як колегу. Сьогодні наша дорога колега відзначає свій день народження. То щирого серця вітаємо Вас зі святом. Нехай Вас надихають і окриляють удача і любов. Бажаємо міцного здоров'я, життєвих благ і оптимізму. Гарного Вам настрою, благополуччя та сімейного затишку. Нехай птах щастя часто прилітає до Вас, хай Вам щастить завжди і у всьому.

***

З днем народження, колега. Залишайся завжди молодий, імпульсивної, цілеспрямованої, активної, затребуваною, креативної, цікавою, меткою, веселою, яскравою та у справах успішною. Нехай життя твоє буде потоком щастя і любові, великих можливостей і барвистих мрій.

***

Ти наш ударник в праці і на відпочинку! Показники працездатності найвищі. З нагоди твого світлого і святкового дня народження, бажаємо визнання заслуг, впевненості за життя і щирою, ніжною любові.

***

Сьогодні, дружним колективом, хочемо Вам побажати завжди по життю мати альтернативу і, бажано у всьому! Прислухайтеся до своєї інтуїції, яка у Вас розвинена на високому рівні, ніжних і відданих друзів. А в сімейному житті – миру, щастя і любові!

***

Вітаю тебе з твоїм святом, і бажаю тобі мати мужність завжди йти за своїми мріями, володіти величезним терпінням, щоб добиватися свого не дивлячись на всі перешкоди, і вірити у свої сили, щоб ніколи не зупинятися на досягнутому.

***

Мила моя колега, чудова жінка, вітаю з днем народження. Хочу побажати завжди боротися за свої мрії, впевнено рухатися до своїх цілей, постійно вносити цікаві і перспективні ідеї в роботу, ніколи не залишатися осторонь, відображати свій успіх у діяльності високою зарплатою, а в житті — справжнім щастям.

***

Вітаємо з днем народження чудової людини і першокласного працівника! Бажаємо міцного здоров'я, любові, удачі, благополуччя, душевного і фінансового. Щоб поруч було багато близьких і рідних людей. Нехай не буде приводу для скарг і печалі. Все навколо хай приносить радість і захват. І головне, побажаємо міцного здоров'я, тоді все інше додасться, і всього, чого забажаєш, зможеш легко домогтися.

***

Вельмишановний співробітник нашого чудово підприємства! Сьогодні у вас День Народження і ми всім колективом зібралися спеціально для того, щоб присвятити вам ці слова привітань! Бажаємо вам, працюючи в нашій компанії, знайти мудрість і знайти їй гідне застосування в професійній сфері! Бажаємо виносити справедливі рішення у складних завданнях і безпомилково діяти в складних ситуаціях! Знаходити швидке і вірне рішення в екстрених моментах нашої діяльності – це доля сильних! І ми без сумніву віримо у вас, оскільки ви вже не раз показували свої здібності! Не сумнівайтеся в силі загальної справи і завжди розраховуйте на нашу підтримку! Ми з гордістю визнаємо у вас лідера, активіста і кращого працівника! Нехай ваше натхнення, набирає обертів з великою швидкістю і не має гальм! Вперед колега, вперед!

***

Кожен день народження – це черговий привід щось виправити у своєму житті. Ми сьогодні вітаємо тебе з черговою датою і на права людей, які вже довго працюють разом, ми можемо заявити, що тобі нічого виправляти. Озирнись назад, там у тебе прекрасний будинок, наповнений світлом, добром, любов, сміхом твоїх дітей. Подивися по сторонам, зараз ти знаходити в оточенні колег, для яких став другом, наставником, вчителем, критиком і просто прикладом. Ти справжній чоловік, який завжди відповідає за свої вчинки і слова, ти не боїшся відповідальності, і сміливо крокуєш вперед. Ми бажаємо тобі сил і далі продовжувати тільки в такому дусі, ти зможеш підкорити будь-яку вершину цього світу, тобі дійсно підвладне все, що ти тільки захочеш.

***

Милу колегу я вітаю з днем народження. Побажаю від душі простого жіночого щастя і великої щирої любові, добрих сподівань і чудових ідей, кар'єрного зростання та високих досягнень, вірних цілей і неодмінних успіхів у справах.

***

У Ваш День народження, ми всім нашим колективом бажаємо Вам душевного і фінансового благополуччя, щоб завжди дотримувався здоровий баланс між роботою і особистим життям. Рідше Вам затримуватися на роботі, ну а по закінченню робочого дні, щоб вдома на Вас завжди чекали і зустрічали з розкритими обіймами щаслива дружина і задоволені, ситі, веселі діти. Для щасливого кар'єри у Вас є всі таланти. Ми разом з Вами радіємо Вашим успіхам. Ми пишаємося, що працюємо під керівництвом такого мудрого людини і дуже сподіваємося, що Ви ще довго будете вести вперед нашу успішну дружну команду. Ще раз з Днем народження! Щастя вам неземного, богатирського здоров'я, значних успіхів і, звичайно, виконання бажань!

***

Ніжна і турботлива, встигаєш ти настільки багато, ти справжня леді – це факт! З днем народження кохана! Ти для всіх безцінний діамант, ти сверкаешь яскравіше сонця, нехай тебе зігріває тепло коханих, завжди яскраві емоції нехай супроводжують твоє життя. Ніколи не переставай посміхатися, твоя посмішка продовжує життя багатьом. Так що просто посміхайся, і світ стане яскравішим! З днем народження!

***

День народження – це привід сказати людині про його важливість у твоєму житті. Дякую вам за те, що є прикладом у роботі. Ваші мудрі поради, спокій, впевненість приносять стабільність нашій фірмі. Нехай з Вами завжди йдуть в ногу Благополуччя, Здоров'я, Успіх.

***

З днем народження вітаємо сьогодні найкращу з наших колег! Будьте щасливі! – це наше основне побажання! Дуже хочеться, щоб на Вашому обличчі часто сяяла чарівна посмішка, а очі випромінювали любов і увагу, а руки, як завжди, могли з любов'ю виконати будь-яку роботу!

***

Сьогодні настав той день, до якого готуються задовго до нього, сьогодні твій день народження. І в цей урочистий свято, ми всім дружним колективом бажаємо тобі щастя. Бажаємо, щоб кожен день приносив тобі щастя. Щоб кожен чоловік дарував тобі щиру посмішку, а кожна зірочка підморгувала з небес, і заряджала позитивом і силами на майбутній день. Бажаємо, щоб кожна крапля дощу, який впав на тебе перетворилася в крапельку щастя, і хай щастя ллється на тебе з небес. Бажаємо, щоб кожен сонячний промінчик грів твою душу і серце. І щоб кожне твоє бажання збувалося з шаленою швидкістю. Щоб кожен дорогий для тебе людина був щасливий і оточений турботою. Щоб ти завжди осявало нас позитивом. З днем народження!

***

Від усієї душі ми щиро раді привітати Вас З днем народження! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, щоб у всьому і завжди супроводжував успіх! Яскравих незабутніх зустрічей, святкового настрою, величезного жіночого щастя! Щоб всі найзаповітніші бажання безсумнівно збулися!

***

Немає свята веселіше, ніж День народження. А тому, колега, цей день – повністю твій. Розважся ж на славу сьогодні і збережи свято в душі до наступного дня народження. Бажаю відмінного настрою круглий рік, ніколи не вичерпуються оптимізму і енергії! Пам'ятай, що у тебе є вірні друзі, які завжди прийдуть на допомогу і підтримають.

***

Бажаю тобі, дорогий наш колега, щоб ти міцніше спав і не думав про звітах по ночах, тому що ти складаєш просто божественні звіти. Бажаю, щоб у день твого народження збулися всі твої найзаповітніші мрії, щоб ти не переставав дарувати нам промінчики свого щирого сміху. Бажаю тобі ніколи не втрачати своїх відданих друзів, не розчаровувати близьких і бути зіркою всього колективу.

***

Сьогодні, колектив бажає вам здоров'я, турботи, уваги, достатку, цілеспрямованості, безлічі приємних сюрпризів! Нехай для вас особистісний розвиток буде великою цінністю! Намагайтеся шукати його у всьому! Адже всім нам відомо, не з чуток, що освіта може дати людині не більше, ніж шматок хліба, але самоосвіта і саморозвиток може дати справжню радість життя! Нехай удача буде вірною супутницею у вашій роботі! Нехай ваш досвід допоможе вирости новим фахівцям! Нехай ваше здоров'я ніколи не дає збоїв! Нашої робочої команді безмежно пощастило мати такого надійного колегу, який без зайвих питань завжди прийде на допомогу і подарує свою пораду і розуміння! І ми віримо, що ви неодмінно досягнете всього, чого забажаєте! Приєднуємося до вашого свята, і разом з вами розділяємо вашу радість! З Днем Народження!

***

Вітаю з днем народження мого чудового колегу, доброго і милого чоловіка. Нехай в житті буде щастя та кохання, нехай у справах супроводжує удача і везіння, нехай робота приносить достаток і успіх, нехай кожен день проходить весело і насичено.

***

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо здоров'я, енергії, оптимізму, успіхів, благополуччя, щастя, любові. Нехай сім'я буде для тебе надійним тилом. Легко піднімайся по кар'єрних сходах і отримуй гідну оплату за свою працю.

***

Нехай настрій завжди буде піднесеним, нехай у двері стукають лише бажані гості, нехай подарунки будуть потрібними і приємними, нехай привітання будуть теплими і душевними, нехай все в твоєму житті складається так, як ти хочеш. Бажаю залишатися такою ж красивою, як зараз, бути завжди у піднесеному настрої, відрізнятися бадьорістю духу і здоров'ям. Нехай знайомі захоплюються тобою, на роботі – цінують, рідні – люблять. Нехай любов гріє твоє серце, щоб ти завжди відчувала себе бажаною, єдиною, необхідною, і саме головне – щасливою!

***

Мила моя колега, вітаю тебе з днем народження. Бажаю дівочого щастя і життя без зайвої турботи, бажаю щирих почуттів і відносин без моментів зневіри і смутку. Нехай в роботі буде все добре та гаразд, хай на душі буде щастя, а в серці — любов.

***

Дорогий колего! В День вашого Народження прийміть вітання від нашого колективу! Ваш внесок у розвиток нашого виробництва неоціненний! Ваші людські якості деколи вражають, природно, в хорошому сенсі цього виразу! Ваші старання, ваш досвід, мудрість, цілеспрямованість, працьовитість, справедливість – заслуговують найвищої оцінки від усіх працівників нашого підприємства! Здоров'я вам, благополуччя, процвітання вам, вашим близьким і вашому "дітищу"! Поваги і лояльності від колег і начальства! Нехай робота ладиться, життя вирує фонтаном, будні не стануть рутиною, а вихідні дні — яскравими та незабутніми! Ми раді посміхнутися разом з вами в цьому чудовий день! Нехай ваші талановиті думки та ідей завжди летять в ціль! І нехай ваші старання завжди будуть корисними і цінними для всього нашого підприємства! Будьте улюблені і щасливі по-справжньому!

***

Джерело: toasts.com.ua

Коментарі