Найкращі привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці


Найкращі привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці

Бажаємо нашому босу зорепаду з гараздів: фінансових, кар'єрних і серцевих! Нехай Вас вкриє лавина ділового успіху і ніколи не насупиться небо перемог!

***

Дорога моя начальниця, з днем народження! Нехай ваші вуха завжди радує дзвінкий сміх дітей у вашому домі. Нехай ваші очі завжди сяють від посмішок рідних, а серце прискорено б'ється від кохання чоловіка. Бажаю завжди бути поруч з близькими і рідними людьми. Нехай ваше життя буде наповнене світлом і миром.

***

Шановний директор, прийміть наші щирі вітання! Доля вже нагородила Вас гострим розумом, лідерськими якостями і прекрасним талантом керівника. Бажаємо, щоб ці подарунки впевнено вели Вас до ще більших життєвих досягнень, успіху і благополуччя.

***

Бути начальником — мистецтво і щоденна складна робота. Ви легко справляєтеся з цим стратегічним і тактичним справою! З днем народження, дорогий Бос! Щастя і здоров'я від усіх співробітників!

***

Дорогий шеф! Вітаємо вас з іменинами душі і тіла! Хочемо вам сказати величезне спасибі за все те хороше, що ви зробили для нашого колективу! За підтримку, за науку, за ту купу сил, що ви в нас вклали! Ви завжди нас розуміли, відчували і приходили на допомогу! Вибачте нас, якщо наше необережне слово або якийсь негарний вчинок колись засмучували вас! Ми дуже не хотіли б втратити вашу повагу і віру в нас! Бажаємо вам бути завжди таким стійким, мужнім, здоровим і коханим! Ви для всіх нас — наставник і мудрий порадник! Нехай не втомляться ваші руки від корисних справ, нехай кожен робочий день радує вас приємними візитами і зустрічами, високими показниками продуктивності, стабільністю та процвітанням! Скільки б ми з вами не пройшли, і не пережили разом, хорошого чи поганого, ми хочемо залишитися для вас назавжди близькими людьми! З Днем Народження!

***

Наш шановний керівник! Цей променистий день ознаменований датою Вашого народження і у зв'язку з приводом наші співробітники поспішають принести Вам ці теплі слова! Залишайтеся такою ж активною, заповзятливої і душевної, не втрачаючи ніколи дотепності і життєвої позиції. Нехай буде радувати сибірське здоров'я, позитивний настрій та фінансові успіхи, а вдома завжди чекають близькі люди і гарні звістки.

***

Життя людини залежить тільки від нього. І якщо він дійсно буде намагатися з усіх сил її змінювати в кращу сторону, це насправді буде похвально. Сьогодні для всіх співробітників нашої фірми настав зовсім незвичайний день. А все тому, що сьогодні ми святкуємо день народження нашого начальника. Він керівник з великої літери, якими можна захоплюватися без кінця. І навіть у ті моменти, коли ми всі були піддані складнощів, він не опустив руки, а показав, що і у важких ситуаціях завжди можна знайти вихід. Ось чому ми і зараз продовжуємо вас поважати і так буде і далі. Також ми приготували подарунки, які ви повинні будете прийняти. Ми постаралися підібрати їх таким чином, щоб всі вони виявилися для вас корисними. І якщо так буде насправді, тоді ми зробили вдалий вибір. Давайте ж і далі будемо насолоджуватися життям, і працювати ще старанніше.

***

Дорога начальниця! Наш дружний колектив це прямий доказ ваших праць, в якості керівника, який став для нас не тільки яскравим прикладом для наслідування, але незамінним соратником. Ми бажаємо вам не втрачати позитивного настрою до життя і стрімко просунутися по посадових сходах до вершини, не дивлячись вниз. Щастя вам, шани і успіхів у праці! З днем Народження!

***

Ви курс удачі намітили давно – вже так багато років Ви стоїте на чолі процвітаючого підприємства. Звання директора і безапеляційного керівника повністю виправдовує Вашу рішучість рухатися тільки вперед! Додався ще рік до цифр Вашого віку, нехай курс, намічений колись, залишається колишнім...

***

Бажаємо міцного здоров'я, сталевих нервів і мертвої хватки! Безстрашно йти до своїх цілей і отримувати бажані результати! Ми сміливо можемо пишатися таким начальником, як ви!

***

Вітаю Вас з днем народження! У такий важливий день я хочу побажати Вам великих успіхів у кар'єрі, щоб все задумане збувалося в точності з складеним планом. Не дарма кажуть, що жінка шия і голова дивиться туди, куди вона поверне. Хочу сказати, що завдяки Вам ми завжди беремо потрібний курс і дивимося, куди треба. Я хочу побажати, щоб так залишалося й надалі. А Вам я хочу сказати величезне спасибі, що Ви підтримуєте, коли це треба, допомогти, коли це необхідно і виправляєте помилки, коли вони є. Приємно усвідомлювати, що є такий керівник, який професіонал у своїй справі. З днем народження!

***

Сьогодні день народження у нашого начальника! У самої уважною, відповідальної, справедливою і просто чарівної жінки. Бажаємо Вам, щоб на роботі все було гаразд, щоб життя приносило задоволення. Нехай міцніє перспектива, і виконуються бажання. Щастя Вам, краси, спокою, розвитку та безліч можливих благ!

***

Вітаю Вас! Нехай день буде наповнений тільки позитивними емоціями і коханими людьми. Я бажаю, щоб це свято подарував Вам нові успішні відкриття та неймовірні звершення, успіхи в кар'єрі та виконання заповітних бажань!

***

Сьогодні в нашому колективі відзначається особливе свято. Справа в тому, що сьогодні не тільки день народження нашої керівниці, але і день народження всіх наших успіхів і досягнень. Саме з приходом (Ім'я по Батькові) робота нашого відділу була поставлена на новий, більш якісний рівень, стало більше порядку, а продуктивність нашої праці зросла в рази. Завдяки нашій шефині відділ працює без збоїв і не обґрунтованих авралів. Сьогодні прекрасний привід сказати нашого (Ім'я по Батькові) велике спасибі. Бажаємо Вам щастя, здоров'я та задоволення від роботи. Ви природжений керівник. З днем народження.

***

Для вас директор, ми підібрали такі слова: кажуть, коли людина народжується, в цей момент в небі спалахує її зірка. Яка світить йому за життя до останнього подиху. У ваш день народження ми бажаємо, щоб ця зірка вам завжди допомагала в житті. Щоб своїм яскравим світлом вона надихала на добрі вчинки. Нехай її яскраве світло, додає енергії для подолання труднощів. І коли не буде з ким поговорити, просто вийди, глянь на небо, і розкажіть їй все що наболіло на душі. Бажаємо вам якщо плакати, то тільки від радості. Якщо сміятися, то тільки щиро. Якщо любити, то всім серцем. Якщо розчаровуватися, то тільки у тих людей, які тобі не потрібні поруч. Якщо стрибати, то від щастя. Якщо мріяти, то домагатися бажаного, якщо вірити, то всією душею. З днем народження, директор!

***

Щиро вітаємо Вас з днем народження, наша дорога і шановна. Бажаємо Вам успіхів у Вашій нелегкій справі, підкорення нових вершин, нових досягнень, і щоб фортуна завжди була на Вашій стороні. І найголовніше - простого людського щастя, гармонії в душі, бадьорості в тілі, наснаги та невичерпної життєвої енергії. А також надійного оточення і щоб життя було наповнене приємними подіями, відчуттями і враженнями, щоб У Вас було побільше приводів для щирого сміху та посмішок. Нехай частіше буде так, як Вам мріється і хочеться!

***

З днем народження, наш золотий начальник. Бажаємо Вам бути міцним, впевненим у собі людиною, немов діамант, і сяяти також яскраво. Хай легко буде керувати колективом і добиватися перемог в перспективних номінаціях, нехай ніколи не відвертається від Вас удача і все яскравіше горить у Ваших очах вогонь прагнення, бажання, щастя і любові.

***

Наш шановний і рішучий начальник. Хочемо побажати Вам, у Ваш День Народження, щоб шлях Ваш був приємний і нескладний, нехай у серці любові не змовкає сопілка. А ми в свою чергу, дружній робочої командою допоможемо, щоб липень свої пісні Вам співав.

***

Всі численні співробітники нашої компанії хочуть від усього серця привітати нашу молоду начальницю, яка з першого ж робочого дня влилася в наш колектив. Ми вітаємо вас з днем народження і бажаємо вам успіхів у цій нелегкій, але дуже цікавій справі. Ми впевнені, що з вами компанії не страшні кризи і проблеми. Та й нам теж не страшно. За ці кілька місяців ви проявили себе як дуже грамотний і освічений фахівець, який приділяє увагу всім працівникам без винятку. Ми хочемо, щоб ви міцно утвердилися на новому місці і почали підкорювати нові горизонти. Не сумнівайтеся – у вас все вийде. В разі чого ваші віддані працівники вам допоможуть. Ми ще раз вітаємо вас і бажаємо вам всього самого прекрасного.

***

З днем народження, шановний начальник. Від усієї душі бажаю завжди бути бравим керівником, успішним діячем, вірним другом, доброю людиною і сильним чоловіком. Нехай життя дарує Вам відмінний настрій і відмінне здоров'я, безсумнівну удачу і вірну любов.

***

Дорога Катерина Сергіївна, ми, ваші підлеглі від усього серця вітаємо вас із Днем народження! Бажаємо вам здійснення найсміливіших і амбітних задумів, поменше бюрократичних зволікань і фінансових утруднень, які, як ми бачимо, часто заважають втіленню в життя ваших проектів. Ми, в міру наших скромних можливостей, обов'язково вам допоможемо. Нехай далі вас чекають тільки успіх і абсолютне задоволення від виконаної роботи.

***

Наш дружний колектив хоче від усього серця привітати нашу молоду, але дуже грамотну керівницю з днем народження. З вашим приходом в нашу компанію змінилося абсолютно все, але змінилося, безумовно, тільки в кращу сторону. Атмосфера в колективі стала набагато більш живою, з'явилася взаємовиручка. Наші відносини один з одним стали більш дружніми і тісними. Так і ви, як начальник, допомагаєте нам всім стати набагато ближче один до одного. Ми бажаємо вам довгих років плідної праці, щастя, здоров'я і удачі. Ви – прекрасна жінка з відмінними лідерськими здібностями. Ми дуже раді, що саме ви очолили компанію. Ще раз з днем народження! Сподіваємося, що ви відмінно проведе сьогоднішній день.

***

Наша улюблена і вельмишановна начальниця, ми хочемо привітати вас з Днем народження і побажати всього самого найкращого: нескінченного щастя, величезної любові, успіхів у роботі і міцного здоров'я. Ви – дуже творчий і креативний чоловік, у якого завжди є в запасі кілька ідей і думок. Без вас наша діяльність не мала би такий успіх, а наша фірма навряд чи досягла б таких результатів. Сподіваємося, що ми будемо з вами разом працювати ще багато років і підкоримо не одну вершину. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, прагнути до всіх своїм цілям. Ваші співробітники вас дуже люблять і вважають вас прикладом для наслідування. Вітаємо вас і бажаємо приємного і веселого святкового дозвілля.

***

Дорогий наш! Всім нашим дружним колективом вітаємо Вас! Бажаємо Вам завжди бути таким позитивним, креативним, справедливим, а також повним сил і енергії. Хай Вашу голову осіняють світлі і продуктивні думки, а ми - колеги і співробітники завжди будемо Вас підтримувати. Нехай наш керівник-іменинник ніколи не хворіє, користується успіхом у жінок, має достойний оклад і відмінну премію!

***

В такий прекрасний для вас день хочеться побажати вам удачі, здоров'я, достатку й любові. Нехай гарний настрій та успіх ніколи не покидають вас.

***

Від усієї душі вітаю Вас з днем народження! Нехай на душі завжди співають птахи і цвітуть квіти, а в житті у всьому присутня любов! Під Вашим чуйним жіночим керівництвом бажаю, щоб робота завжди кипіла і приносила відмінні результати!

***

У ваш день народження хочемо побажати якнайшвидшого виконання всього задуманого! Щоб у роботі та особистому житті не було негативу, а лише світлі спогади. Головне бути здоровим і щасливим, і щоб ви не робили від усього отримувати задоволення. Радості та душевної рівноваги на всі часи!

***

Вітаю з днем народження чудову жінку найкращу начальницю. Від душі бажаю бравих успіхів у діяльності, вічного процвітання і поваги, прекрасних життєвих ідей, світлого щастя і удачі, доброго здоров'я, щирої любові і достатку.

***

Джерело: wordsguru.co.ua

Коментарі

  1. Пан Педро та його інвестиційне фінансування допомогли мені отримати фінансування мого проекту з поверненням ставки 2% в обмін на суму позики в розмірі 500 000,00 євро для фінансування мого проекту, і це було дуже швидко та безпечно, тому я раджу всім, хто тут шукає позики або інвесторів, зв’яжіться з паном Педро за WhatsApp:+1-863-231-0632 Електронна пошта: pedroloanss@gmail.com
    Дякую.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар