Привітання з днем народження чоловікові не у віршах


Привітання з днем народження чоловікові не у віршах

Вітаю з днем народження! Бажаю бути господарем долі: романтичний, терплячим, трохи хаотичним, відкритим, ніжним, сміливим, а головне, справжнім. Бажаю впевнено йти по життю з високо піднятою головою, дарувати добро і милосердя, світити, цінувати любов, турботу, щастя, тренувати рішучість, дух. Нехай удача супроводжує в усьому!

***

З величезним задоволенням вітаю з днем народження людини чудових душевних якостей, у великому серці якого знайшлося місце для дуже багатьох! Ми, зі святковим настроєм, хочемо побажати довгого і щасливого життя, повної радісних миттєвостей і приємних вражень!

***

Вітаю з днем народження. Бажаю бути чоловіком-гордістю для близьких і чоловіком-слабкістю жіночих сердець. Нехай життя буде сповнена веселих свят і дивовижних подій, великих справ і мужніх подвигів.

***

Люди бувають різні. Є сумно існуючі люди, є сіро існуючі люди. Є люди, у яких в душі якийсь заряд, вибуховий пристрій веселості, енергії т радості. Наш «новонароджений» являє собою саме такий тип людей. Він життєрадісний, і всі навколишні отримують від нього такий заряд. Так проголосимо здравицю нашому герою. Побажаємо йому міцного здоров'я, щастя, многих літ життя. Побажаємо завжди нести факел радісного світовідчуття і завжди гріти наші серця!

***

Нехай кожен день і годину життя буде яскравий і прекрасний, нехай здоров'я буде таким, щоб ти про нього не згадував! Нехай у домі панує добробут, у близьких все буде гаразд і з легкістю збуваються сімейні плани і мрії! Нехай протягом довгих років тебе все також радують власні успіхи і удачі!

***

День народження трапляється тільки раз у році, і провести це свято потрібно незабутньо! Я бажаю тобі побільше посміхатися, насолоджуватися увагою гостей і вірити в те, що таких чудових днів і душевних зустрічей з дорогими людьми буде ще чимало! Я бажаю тобі іскристого щастя, вірне кохання, повного благополуччя і виконання будь-яких бажань!

***

З днем народження! Нехай світи будуть підкорені, планети завойовані, будинки побудовані, сини народилися дерева посаджені! Здоров'я, благополуччя, удачі, везіння, стійкості, мужності, терпіння, сил, добра, розуміння, тепла, затишку, сенсу. Бажаю зустріти цікавих, потрібних людей на шляху, планують відростити крила і летіти з вами правильним курсом за життя.

***

Що побажати, якщо вже все є?.. Не всі?! Ну, завжди можна і потрібно прагнути до більшого. Головне, що є основа – внутрішні якості справжнього чоловіка. А решта – воно все «наросте»! І тут важливо не розгубити свій внутрішній за зовнішнім!

***

Будь оточений гарними людьми, а головне — будь по-справжньому щасливий! А решта додасться!

***

Вітаю з днем народження. Бажаю, щоб новий кордон чергового року життя приніс нові перспективи, удачі, злети та перемоги. Нехай новий вік зробить тебе міцніше, мужніше і сильніше. Головне, зберігай юнацький запал і молодість душі.

***

Вітаю вас з днем народження, бажаю вам всього самого доброго і світлого. Щоб все у вас в житті складалося нормально. Бажаю вам великий мотивації і великих цілей, великих висот і досягнення нових успіхів вам у всіх ваших починаннях і всього самого

***

Щоб бути сильним, треба мати міцне здоров'я. Щоб досягти успіху, необхідна цілеспрямованість. Щоб бути заможним, потрібно працьовитість. Тому, бажаю, щоб у тебе завжди були присутні ці якості, і ти був сильним, успішним і багатим. З днем народження!

***

Вітаю! Будь щасливий сьогодні і завжди! Нехай все в житті складається, виходить і досягається! Від усього серця бажаю тобі залишатися птахом високого польоту, як в духовному, так і в матеріальному сенсі!

***

Справжньому чоловіку, професіонала своєї справи, красеню і улюбленця жінок в День народження бажаю здоров'я, сили в руках, любові в серці, тепла в душі і удачі у всіх справах.

***

Сьогодні особливий і радісний день - день твого народження. Я хочу побажати тобі якомога більше позитивних емоцій, щирого доброго сміху і радісних хвилин тиші, коли розумієш - так, життя прекрасне, і ти на своєму місці. З Днем народження, дорогий чоловік!

***

Знову настав той день. Рік за роком тобі бажають багато всякого бреда, і я тобі зараз буду того ж бажати. Але я щиро вірю, що всі мої слова справдяться. Як і всі, я бажаю тобі міцного здоров'я, щастя, достатку... Ще хочу, щоб фортуна ніколи не відверталася від тебе. Адже бувають же такі люди, яким в будь-яких ситуаціях щастить. Я сподіваюся, що ти в житті будеш одним з таких щасливчиків. Після всіх сказаних мною слів мені більше не треба нічого бажати, ця фортуна хитра штука — вона сама виконає всі твої бажання. І все ж, у випадку, якщо все це не збудеться, бажаю тобі залишатися людиною в будь-яких обставинах.

***

Бажаємо тобі самого головного — обов'язково будь щасливий! Люби свою прекрасну обраницю і дітей, живи з задоволенням, йди у всіх справах до перемоги. Насолоджуйся кожним неповторним прекрасною миттю життя і нехай у тебе завжди буде вдосталь сил і можливостей для здійснення всіх бажань!

***

З Днем Народження! В цей чудовий день від щирого серця бажаємо Вам довголіття, здоров'я, натхнення, успіхів у всіх починаннях, щоб Вам життя супроводжували удача, везіння, любов та добрий настрій, а всі заповітні мрії обов'язково втілювалися в реальність!

***

Вітаю тебе з днем народження! Нехай цей день буде для тебе переходом на новий щабель твоєму житті. Бажаю тобі з кожним роком ставати все зухваліше, вдалішими, міцніше і, звичайно, здоровіше. Нехай всі твої мрії збуваються скоріше і, разом з тим, з'являються нові. Також бажаю, щоб поруч завжди були вірні друзі, які допоможуть і підтримають у будь-яку хвилину. Нехай будуть щасливі всі твої рідні і близькі. Радуй нас кожен день своєю променистою посмішкою і прекрасним настроєм. Ми, в свою чергу, обіцяємо тобі неодмінно в цьому допомагати.

***

Коханий, з днем народження! Хотіла побажати тобі хорошу подругу і шикарну коханку, але я в тебе вже є. Хотіла побажати любові, турботи і ніжності, але я тобі це гарантую. Хотіла побажати успіхів та щастя, але я допоможу тобі їх досягти. Бажаю тобі берегти мене, як кращий подарунок у своєму житті!

***

Вітаю (ем) з дивовижним і неповторним святом — з Днем народження! Завжди бери від життя те, що можна і дано. Адже життя наново не проживеш. Люби завжди і будеш коханим. Нехай цей світлий і щасливий день, принесе тобі лише радість, успіх і здоров'я!

***

Шановний чоловік! У честь вашого Дня Народження, у нас для вас є трохи теплих слів, побажань, якими ми вам хочемо зігріти душу! Бажаємо бути здоровим, щасливим, справжнім і цілеспрямованим! Ми бажаємо вам знайти себе, своє місце в житті, своє покликання і улюблену справу! Бажаємо вам бути в гармонії з собою, дарувати навколишнього світу теплоту, любов і турботу! Продовжуйте також старанно працювати, але не забувай і відпочивати! Продовжуйте розвиватися і рости на наших очах, як людина, як особистість, як професіонал! Продовжуйте осяювати нас всіх своїх сяйвом! Бажаємо завжди залишатися таким же гарним, добрим, розумним, милим, працьовитим, мудрим, справедливим, чесним, ввічливим, галантним, відповідальним, відкритим, щирим і мужнім!! Любові, вічної весни в душі, теплого сонечка вам за вікном!

***

З Днем Народження! Від усієї душі Бажаю, щоб всі починання та напрацювання на сьогоднішній день були лише стартом перед великим злетом і довгим успішним польотом з м'яким приземленням : ) Бажаю зачекініться в усіх 252 країнах світу, сфотографуватися на тлі головних визначних пам'яток! І, звичайно, ходити на руках також легко, як і на ногах, віджиматися в стійці на руках так само просто як присідати без ваги, ну і взяти 200 кг у становій, в стійку і ривок. Не знаю чи це можливо ) але і неможливе можливо! Здоров'я тобі, любові і везіння на протязі всього життя! Вітаю! Ура!!!

***

Нехай ти завжди будеш залишатися справжнім мужиком, і нехай серце буде палати в грудях завжди також сильно і палко! Бажаю удачі великий, а також, що б вона приносила багато грошей в твою родину! Нехай любов буде з тобою завжди, щоб жити було в сто разів краще!

***

День, коли ти народився - це справжнє свято! Адже тоді в світ прийшов ще один хороший чоловік, що приносить користь і радість оточуючим. Нехай же світ відплатить тобі таким же добром і зробить тебе найщасливішим на світі! З Днем народження і всього найкращого!

***

Вітаю тебе з Днем народження! Нехай у твоєму житті не зустрінеться нездоланних перешкод. Нехай у тебе вистачить сил в одну мить розправитися з будь-якими труднощами! Адже ти справжній чоловік і у тебе є воля до життя. Нехай веде тебе за руку удача по життєвому шляху назустріч справжньому щастя. Нехай щира любов буде твоєю нерозлучною супутницею. Нехай бережуть тебе небеса, а ми, твої вірні й віддані друзі, завжди будемо поруч, щоб підтримати і підставити свої надійні плечі. Вітаю тебе з довгоочікуваним святом! Нехай життя буде довгою подорожжю, повним пригод і відкриттів, кожен день обіцяє свято, а ніч — чарівну казку!!!

***

Вітаю! Нехай життя змінюється тільки на краще, даруючи нові цілі і позитив від власних досягнень! Нехай запал і настрій завжди будуть поруч з тобою! Більше тобі прекрасних новин, позитивних емоцій, затишку на душі і в навколишньому світі!

***

З Днем народження! Нехай в одній руці буде везіння, а в іншій - щастя. Бажаю, щоб ці дві головні складові життя привернули до тебе і інші благодійники - здоров'я, успіх, достаток, любов, позитив.

***

Чоловік як сталь — негаразди тільки загартовують його, перетворюючи в булат. Ти на своєму життєвому шляху став позолоченим булатом і ця позолота — доброта твого серця. З днем народження, будь завжди таким мужнім і стійким, добрим і ласкавим, а щастя і здоров'я хай будуть викарбувані на золоті твого серця, прийми в подарунок нашу дружбу!

***

Бажаю кожному твоєму дню пам'ятних приємних подій, довгоочікуваних зустрічей і усміхнених очей дорогих серцю людей. Нехай не скорочуються бажання і можливості кожен день підкорювати все нові Олімпи у всіх сферах життя! Нехай палітра відчуттів, вражень і почуттів поповнюється новими яскравими фарбами!

***

Дівчину красуню, сонце яскравого, східну країну, німецьку машину, годинник швейцарські, мрії щоб тільки сміливі, а засмагле тіло. З днем твого народження!

***

Бажаю Вам від щирого серця здоров'я, щастя, радості, любові, удачі, миру, благополуччя і всього самого доброго.

***

Вольовий, дисциплінований, відповідальний, старанний, стриманий, порядний, чуйний, надійний, зацікавлений! Одним словом, справжній чоловік! Ми дуже цінуємо твої людські якості! Дуже пишаємося тим, що знайомі з тобою! З такими якостями ти все зможеш і всього досягнеш! Так нехай твоє життя завжди буде сповнене радісних подій і яскравих емоцій! Нехай тебе завжди оточують тільки гідні справжні люди! І нехай все у тебе виходить! А якщо раптом що - ми поруч! Хочемо побажати вам здоров'я, перемог і бути завжди на висоті! Спасибі тобі за те, що з кожним днем ти робиш наше життя дивовижніше, яскравіше і цікавіше! Це велике щастя — мати в своєму оточенні такого мужнього, доброго, веселого, чуйного, сильного, розумного, спокійного Чоловіка! З Днем Народження, справжній чоловік!

***

З днем народження. В твоє свято бажаю чоловічої сили і мудрості думки, міцного здоров'я та наполегливості характеру, високих прагнень і безперечних перемог. Хай мало буде в житті проблем і турбот, нехай буде багато доріг, що ведуть до успіху і процвітання.

***

Джерело: pryvitay.co.ua

Коментарі